KinderKaravaan logo

Kinderkampen Kinderkaravaan in 2019!

Kinderkampen voor kleuters (kinderen geboren in 2013, 2014 en 2015), kids (kinderen geboren in 2009, 2010, 2011 en 2012) en kids+ (kinderen geboren in 2007 en 2008).

De kinderkaravaan is een initiatief van Willibies Antwerpen in samenwerking met Wijkcomité Willibrordus, Compagnie MiLa en Tsjaka kampen. Dit jaar worden er weer geweldige kinderkampen georganiseerd tijdens de paas- en zomervakantie:

PAASVAKANTIE (15 t.e.m 19 april):

Kleuters: Later word ik een held (95 euro) (Tsjaka kampen).
We leren alles over onze helden bij de politie, de brandweer en over dokters. Spelenderwijs komen we te weten hoe ze te werk gaan. Wil jij later ook een held worden? Kom dan nu mee spuitjes geven, branden blussen en boeven pakken.

Kids & Kids+: Licht uit, spot aan! (135 euro) (Compagnie MiLa).
Heb jij er altijd van gedroomd om te schitteren in je eigen theatervoorstelling? Razen de wildste verhaallijnen door je hoofd en bedenk je de gekste personages? Dan hebben wij jou nodig! We creëren de leukste personages, schrijven we een fantastische verhaal en zetten het vervolgens in scène.

ZOMERVAKANTIE WEEK 1 (1 t.e.m 5 juli):

Kleuters: Leeuwenkoning (95 euro) (Tsjaka kampen)
Afrika ontwaakt… een nieuwe dag, een nieuw leven: Simba, Mufasa’s zoon, is geboren. Alle dieren uit de wildernis verzamelen zich op de Koningsrots. Ga mee op avontuur in de jungle en stap samen met de leeuwen, apen en zelfs nijlpaarden in dit wilde avontuur!

Kids & Kids+: MiLa’s Musical (135 euro) (Compagnie MiLa).
Droom jij er van om mee te spelen in een echte musical? Waar anders kan je zo luid zingen als je wil, de benen van onder je lijf dansen én de sterren van de hemel acteren? De combinatie van deze drie podiumkunsten maakt van musical een zeer populaire vorm van entertainment!

ZOMERVAKANTIE WEEK 2 (8 t.e.m 12 juli):

Kleuter: Kriebelbeestjes (95 euro) (Tsjaka kampen)
Ontdek deze week door te kijken en te voelen welke kleine kriebelbeestjes je kan terugvinden in de tuin van De Kinderkaravaan. Het belooft een kriebelig avontuur te worden!

Kids (let op: geen Kids+): Rad van avontuur (95 euro) (Tsajaka kampen)
Durf jij aan het rad van avontuur te draaien? Deze week doorstaan we als echte avonturiers verschillende proeven: sluipen, klauteren, teambuilding, een echte laserbattle, boogschieten… Je kan het zo gek niet bedenken of wij doen het! We zoeken ook het creatieve avontuur op en werken op bekende en minder bekende manieren met verf, papier, touw… Kortom, de perfecte combinatie van creativiteit en sport.

Algemene info over de kampen

  • De activiteiten starten telkens om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur.
  • De voorbewaking start om 8.00 uur. De nabewaking eindigt om 18.00 uur.
  • De kampen vinden plaats in 2060 Antwerpen: voor kleuters in de Kerkstraat 121, voor Kids & Kids+ in de Kerkstraat 66 – 68.
  • De deelnemers brengen elke dag zelf een lunchpakket mee. Een 10- en 4-uurtje (fruit en koek) en drinken wordt voorzien door de organisatie.
  • Er wordt steeds gewerkt met groepjes van 15 kinderen per kamp. Van zodra er een groep van 15 kinderen is ingeschreven, zal je een mail met de betalingsgegevens ontvangen (Hou je spamfolder in het oog!, helaas verdwijnen onze mails soms in dit postvak). Je inschrijving is dus pas definitief als we het ingevulde formulier ontvangen hebben, als er een volledige groep van 15 kinderen is gevormd en je vervolgens betaald hebt.
  • Van zodra een volledige groep gevormd is, wordt er gestart met de vorming van een volgende groep van 15 kinderen tot de maximale capaciteit is bereikt. Indien u dit wenst kan u uw kind dan nog inschrijven op de wachtlijst, maar zal het enkel kunnen deelnemen aan het kamp als een ander kindje wordt uitgeschreven.
  • Wil je meerdere kinderen inschrijven? Gelieve per kind een apart formulier in te dienen.

Vragen of opmerkingen?

Voor alle vragen en opmerkingen kan je mailen naar kinderkaravaan@willibies.be!