Buurtcentrum Cortina

Dé gezelligste plek van Willibrordus!

Het buurtcentrum Cortina is sinds maart 2011 het ontmoetingscentrum voor lokale sportclubs en wijkbewoners.

 

Het gebouw stond al enkele jaren leeg voor veiligheidsredenen. Daarom hebben buurtbewoners, scholen en sportverenigingen samen de schouders onder dit project gezet en het gebouw gerenoveerd.

 

Enerzijds zijn kleedkamers en het sanitair grondig aangepakt en anderzijds werd het dak van de sportzaal weer waterdicht gemaakt. Dankzij de inzet van de basketbalclub Willibies en het wijkcomité Willibrordus werd de oude gymzaal omgetoverd waardoor het nu de uitvalsbasis  is voor het buurtcomité en plaatselijke sportclubs.

 

Het buurtcentrum Cortina is heropgebouwd door en voor de inwoners van Willibrordus!

Logo Buurtcentrum Cortina

Buurtcentrum Cortina

Kerkstraat 66 – 68
2060 Antwerpen
Elke vrijdag open buurtcafé (behalve jul/aug): 20u – 02u

info@buurtcentrumcortina.be
www.buurtcentrumcortina.be

Cafetaria

De kantine van Cortina heeft alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond. De toog van de kantine is bovendien onlangs volledig vernieuwd en werd voorzien van 3 tappen.

 

Ben je dus nop zoek naar een ruimte om iets te organiseren? Dan is Cortina misschien de plek voor jou! Je mag bijvoorbeeld gebruik maken van alle faciliteiten van het buurtcentrum.

 

Elke vrijdag kan je hier terecht van 20:00 tot 02:00 voor een gezellige babbel met je wijkbewoners. Daarom wordt het centrum wordt met plezier uitgebaat door de vrijwilligers van het wijkcomité Willibrordus.

Faciliteiten

  • Gezellige ruimte op een toplocatie
  • Een breed assortiment aan dranken
  • Geluidsinstallatie
  • Beamer en projectiescherm

buurtcentrum Cortina huren?