Kerkstraat Plage 2022

GRATIS DRIEDAAGS FESTIVAL VOLLEDIG GEDRAGEN DOOR 200 WIJKBEWONERS!

WILLIBRORDUSPLEIN | ANTWERPEN NOORD

Buurtresto

BUURTRESTO
Elke dag kan je genieten van dagverse gerechten klaargemaakt door wijkbewoners. Vanaf 18u serveren we warme en koude gerechten. Kinderen tot 12 jaar kunnen een kinderportie van het hoofdgerecht krijgen of smullen van een kinderspaghetti. En uiteraard is er ook dessert… Let op: je kan niet reserveren voor het buurtrestaurant!
Bekijk onze menukaart >

Brunch Kerkstraat Plage sfeer

ZONDAG BRUNCHDAG
Op zondag kan je tussen 11u en 13u komen genieten van al wat lekker is en wat zowel voor ontbijt als lunch kan doorgaan. Zin in iets zoet? Dan zijn onze koffiekoeken perfect voor jou. Wie iets anders wil, kan aanschuiven aan ons buffet voor pistolets, een eitje of iets hartigs. Nog niet goed wakker? Er is koffie en thee genoeg! Schrijf je hier in!

kerkstraatplage_snacks

SNACKS
Op Kerkstraat Plage kan je ook genieten van hamburgers, pannenkoeken en ijsjes. Je kan daarvoor terecht in een aparte eetstand op het plein.

sfeerbeeld_kerkstraatplage

DRINKS
Zoals elk jaar kan je op Kerkstraat Plage genieten van verfrissende alcoholische en non-alcoholische drankjes. Bij Kerkstraat Plage denken we graag aan het milieu, dus werken we met herbruikbare bekers/glazen. We vragen om deze bekers terug te brengen zodat deze afgewassen en opnieuw gebruikt kunnen worden.