Hotspots

In de wijk Willibrordus kan je ontzettend veel leuke plekjes terugvinden.

De leden van het wijkcomité stellen met plezier hun favoriete hotspots aan jou voor!

Het klein pleintje

hotspots

Els Hofkens

“Voor jonge gezinnen is dit een fijne ontmoetingsplek in onze Willibrorduswijk. Ze komen in contact met andere ouders die met hun kinderen komen spelen. In de zomer zitten de terrasjes hier bomvol en spelen er veel kinderen op de dino en de wipkippen. “

Buurtcentrum Cortina

Buurtcentrum Cortina tapploeg buurtcafé

Koen Lehembre

“Het buurtcentrum is ontstaan uit een initiatief van de buurt. We hebben samen de handen uit de mouwen gestoken en nu is het op vrijdag een vaste stek voor de wijkbewoners!”

Willibrordusplein

hotspots

Greetje Hermans

“Hier vinden alle wijkactiviteiten plaats. Het is het hart van de wijk! Je kan hier altijd komen genieten van de zon en ondertussen loop je al je buurtbewoners tegen het lijf.”

De Kroon

hotspots

Gaby Verschueren

“In de zomermaanden kan je me altijd vinden in de gezellige tuin van Den Druiventros of op het terras van de Kroon. Er is daar de hele tijd een aangename schaduw en altijd super druk, het kan er wel eens heel laat worden!”

Zoo van Antwerpen

hotspots

Farah Okka

“Mijn favoriete plek! De zoo is voor mij net als een groot park. Als buurtbewoner is een zoo-abonnement een must have. Je moet niet enkel naar de dieren komen kijken, je kan altijd genieten van alle mooie groene plekjes en decors!”