Onze sportclubs

Logo Basketbalclub Willibies

Basketbal

BBC Willibies

Buurtcentrum Cortina

Kerkstraat 66 – 68
2060 Antwerpen

Johan Robyns
0472 29 06 66
johan@willibies.be

volleybal

Turnen

Turnkring SWA

Lange Van Bloerstraat 90
2060 Antwerpen

03 326 28 64
secretariaat@turnkringswa.be

volleybal

Volleybal

Turnkring SWA

Buurtcentrum Cortina
Kerkstraat 66 – 68
2060 Antwerpen
Kazadi Tshikala
03 256 36 04
kaz@turnkringswa.be

Basketbalclub Willibies

Dé sportiefste basketbalclub van Antwerpen Noord en Borgerhout!

Fan van Basket? Bij basketbalclub Willibies kan je wekelijks terecht voor je portie sport! BBC Willibies heeft bovendien verschillende jeugdteams en twee seniorenteams. Meedoen bij BBC Willibies kan vanaf 7 jaar. De trainingen en wedstrijden voor jongens en meisjes gaan door in het buurtcentrum Cortina. Je kan de club leren kennen door eens langs te gaan op hun jaarlijkse clubdag. Niet zeker of basketbal iets voor jou is? Je mag een keer gratis deelnemen aan een training, niet twijfelen dus! Ben je 17 of jonger? Dan starten jouw trainingen vanaf september. Inschrijven is mogelijk gedurende het hele seizoen.

 

BBC Willibies | Kerkstraat 66 – 68 | Johan Robyns – 0472 29 06 66 – johan@willibies.be

Turnkring Sint-Willibrordus Antwerpen

Dé lenigste atleten van Antwerpen Noord & Borgerhout

Bij turnkring SWA is iedereen is welkom voor zijn wekelijkse dosis beweging. Trainen doen ze in de turnzaal Lange Van Bloerstraat in het hart van Antwerpen.

Elk jaar organiseert de recreatieve turnkring een turnshow. Naast gymnastiek organiseert de turnkring volleybaltrainingen voor volwassenen in het buurtcentrum Cortina.

Vanaf 4 jaar mag je deelnemen aan de lessen. Op basis van je leeftijd word je dan onderverdeeld in een groep. Voor volwassen bestaat er de Blijf-Fitgroep. Hier kan je elke dinsdag de nodige dosis beweging krijgen.

Tijdens de lessen is het verplicht een uniform en witte turnpantoffels te dragen om de toestellen te beschermen. Indien je tijdens de turnlessen een ongeluk hebt ben je hier volledig voor verzekerd. Het uurrooster en meer info vind je terug op de website.

 

Turnkring SWA | Lange Van Bloerstraat 90 | 03 326 28 64 – secretariaat@turnkringswa.be

Kinderen sporten

Volleybal – SWA

Dé hechtste volleybalclub van Antwerpen Noord & Borgerhout!

Ben jij fan van volleybal? Dan zit je hier goed!  Turnkring SWA organiseert elke maandag volleybaltrainingen voor volwassenen. Het inschrijvingsgeld bedraagt 70 euro voor het eerste gezinslid, 60 euro voor het tweede gezinslid en 50 euro voor het derde gezinslid, waardoor het voordeliger uitkomt. Bovendien ben je een heel jaar lang verzekerd tijdens de trainingen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om Turnkring SWA te contacteren.

 

Turnkring SWA | Kerkstraat 66—68 | www.turnkringswa.be