Theaterwandeling Mozaïek 2060: Vluchten

Mozaïek 2060 nodigt je uit voor een bijzondere theaterwandeling in het hart van onze wijk. Beleef tijdens de theatervoorstelling ‘Vluchten’ het verhaal van de familie Segers-Heyman, een familie die precies honderd jaar geleden weer thuis kwam na vier jaar omzwervingen op de vlucht voor de Groote Oorlog.

! Alle voorstellingen zijn uitverkocht !

 

De voorstelling vindt op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018 in de avond plaats en duurt telkens 2,5 uur. Zorg voor kledij aangepast aan het weer en voor comfortabele schoenen.. Ook kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom, maar houd rekening met de duur van de wandeling.

 

Tickets reserveren kan tot maandag 19 maart 17.00u. Er worden max. 2 tickets per persoon verkocht, door het beperkt aantal tickets (40 tickets per wandeling). Dit betekent dus ook dat je niet te lang mag twijfelen om je tickets te reserveren! Denk dus goed na of je één of twee tickets wenst te bestellen, dit kan achteraf niet meer worden aangepast.

 

Je tickets reserveren kan je via onderstaand formulier. Belangrijk: De reservering via het formulier maakt je aankoop van de tickets nog niet finaal! Je ontvangt erna een mailtje met informatie over de betaling – wanneer wij de betaling binnen de gevraagde termijn hebben ontvangen, staan de tickets op jouw naam en worden deze bij jou thuis bezorgd. Nog niet betaald en de termijn is verstreken? Dan cancelen wij jouw reservering en stellen we de tickets opnieuw beschikbaar voor andere geïnteresseerden.

 

Heb je het mailtje binnen het uur niet ontvangen? Kijk zeker eens bij je ongewenste mail. Niet te vinden? Neem dan snel contact met ons op via jon.vd.laan@gmail.com